Nga renia e flokeve tek humbbja e degjimit, Ja shenjatt e Ko-rones që nuk i njihnim me pare

Nga renia e flokeve tek humbbja e degjimit, Ja shenjatt e Ko-rones që nuk i njihnim me pare. Ndërsa shumica prej nesh i njeh simpttomat kryesore të ko-ronavir-usit ka disa prej tyre që nuk mund t’i njohim.

Organizata Botërore e Shëndetësisë (Obsh) rendit dhim-bje,dhim-bje fyti,diarre,konjuktivit,dhim-bje koke, humbbje të shijes ose erë.

Skuqjee në lëkkurë dhe njollë e gishtërinjve ose këmbëve si simpttoma më pak të zakonshme të kor-onavir-usit. Ekspertët thonë se simpttomat e variantteve të reja nuk ndryshojnë nga ato që tashmë janë në qarkullim.

Sipas te dhenave simpttoma kryesore tek fëmijët është lodhja.Simpttoma të tjera tek fëmijët përfshijnë, një dhim-bje koke,ethe,dhim-bje fyti dhe humbbje të oreksitt,shkruan ditorja.