Nga muaji mars, kushte më të lehta për punësim në Gjermani, por ja çfarë duhet të dini

Gjermania krahëhapur i pret punëtorët të cilët nga muaji mars do kenë kushte lehtësuese për marrjen e lejes për punë.

Zëvendës ambasadori gjerman në vend, Oto Graff nuk e fsheh kënaqësinë se ekonomia më e fuqishme evropiane do të fitojë fuqi të re punëtore. Megjithatë, ambasadori kurbetçinjve të ri që nuk janë të kualifikuar sa duhet i porositi se jetesa në Gjermani është e shtrenjtë për ato rroga, kështu më mirë për ta do ishte të gjejnë ndonjë punë në investimet e huaja që ka kapital gjerman, dhe ja si jan rregullat e reja, shtypp posht katrorin e re’klamimitt dhe shfaqet,viideoja.