Nga kjo jave fillon i ftohti, Sidomos prej me kete dite pritet dhe..

Nga kjo jave fillon i ftohti, Sidomos prej me kete dite. Java ka nisur me vraneesira dhe shira të dobët që në orët e para të mëngjesit, kryesisht në zonat qëndrore dhe jugore. Me vraneesira të dendura dhe shira kanë qenë zonat veriore.

Dita e martë do të sjellë ndërprerje të reshjeve për tu rikthyer ditën e enjte sërish në sasi të pakta. Duke filluar nga e premtja, përfshirë fundjavën, do të ketë rikthehet moti i kthjellët.

Temperaturat e ajrit sot janë relativisht në ulëta. Në zonat e thella shkojnë deri në 2-3 gradë. Ato maksimalet jo më shumë se 22 gradë. Që nga dita e mërkurë dhe deri në fundjavë, do të kemi rënie të lehtë të temperaturave, duke bërë që maksimalja të mos e kapërcejë vlerën e 19 gradëve, keshtu pritet te jete moti dhe tani duhet te behemi gati per dimer.