“Nga Fundi I Muajit G Usht Nis Mbyllja E Madhe, Më Pas Do Na Imponojne V Aksinen Me P Olici”

“Nga Fundi I Muajit G Usht Nis Mbyllja E Madhe, Më Pas Do Na Imponojne V Aksinen Me P Olici”..

Ja çfarë është planifikuar sipas Alfred Cakos:1) Në fund g usht, fillimi i mbylljes prapë nga gjoja vi rusi më i r ëndë, do m anipulojnë numrat.

Si ju do qejfi me testet që janë totalisht një ma shtrim shkencor 2) T etor-N entor va ksina h elm vjen në Shqipëri; vak sina do të vijë kur populli do të jetë i mbyllur që të mos lejohet asnjë jashtë të organizohet kundër; nëse nuk pranoni të merrni h elmin direkt ne gja k do jua bejnë me forcë, me ushtri, me polici, me dh unë.

Do të ndodhë kur të jini në pikën më të dobët, kur të jini pa bukë në shtëpi dhe pa aktivitet në biznes të falimentuar. Vetëm ata që do të bëjnë v aksinen do lejohen të dalin, do na thone dj allezorët nga të gjitha qeveritë e botës. Por thjesht do ju çojnë në pranimin e h elmit dhe sh katërrimin e jetës përgjithmonë pasi të merrni v aksinën,ditorja.