Nga E Hëna Hyjnë Në Fuqi Masat E Reja, Këto Gjëra Kufizohen Prej Nesër


Nga E Hëna Hyjnë Në Fuqi Masat E Reja, Këto Gjëra Kufizohen Prej Nesër. Kryeministri i vendit, Avdullah Hoti ka thënë se nga nesër hyjnë në fuqi masat e reja kundër koronavirusit, ku do të kufizohet lëvizja dhe dalja nëpër kafene, Hoti nuk ka treguar se çfarë është diskutuar në mbledhjen e Qeverisë, vetëm ka thënë se ato hyjnë në fuqi nga nesër.

“Masat e reja kundër koronavirusit hyjnë në fuqi të hënën.”, ka shkruar ai.Hoti nuk ka treguar se çfarë është diskutuar në mbledhjen e Qeverisë, vetëm ka thënë se ato hyjnë në fuqi nga nesër.