Nga 1 janari Zvicra do ju ofroj punë me rrogë minimale 3200 Franga, mos e humbisni, ja detajet

Zvicra ka nisur të eksperimentojë projektin për “të ardhurat bazë të pakushtëzuara”, një nismë që synon t’u sigurojë të gjithë qytetarëve, të ardhura. Për të gjithë qytetaret dhe shtetasit e tjerë që duan të punojnë në Zvicër do ta ken mundësin nga 1 janari. Po ashtu kjo vlen për të gjithë shqiptarët kudo që janë, po ashtu edhe për shtetas tjerë, rrogat minimale priten të jenë 3200frang, mos e humbisni këtë rast, ja dhe detajet për aplikim që është shumë thjeshtë shtyp ne re,klamn posht ketij shkrimi n’diqni,detajet.