Nëse Vu Ani Nga Nervi Shiatik, Me Këtë Ilaç Dhi Mbja I Takon Të Së Kaluarës

Të dje.gura në njërën apo të dy këmbët. Dhimbja përkeqësohet kur uleni. Ndieni plogështi, vështirësi gjatë lëvizjes së këmbëve ose shputave. Dhimbjee, konstante në fundshpinë.

Receta Përbërësit: 4 thelpinj të hudhrës, 200 ml qumësht, mjaltë Përgatitja: Shtypni thelpinjtë e hudhrës dhe më pas i zieni në pak zjarr. Derisa i zieni, shtoni qumështin dhe prisni disa minuta derisa të vlojnë. Më pas…per me teper k1ikoje posht re;klamn dhe shikoje,videeon.