Nese nga muaji Shkurt e deri me tani keni pasur te pakten 1 nga keto 7 shenja, kjo tregon se ju e keni kaluar ko.ro.nen…(Foto)

Fakti që ekspertët e shendetiti thonë se vir usi ka qenë i përhapur përpara se qytetet të fillonin të mbylleshin dhe se shumë persona kanë pak ose aspak shenja, do të thotë se disa prej nesh mund të kenë patur ko vi d dhe ta kenë kaluar atë, pa e kuptuar.

Shenja të caktuara mund t’ju ndihmojnë të kuptoni nëse e keni kaluar apo jo Koronavirusin, edhe pse kjo nuk mund të dihet me siguri të plotë:1.Keni patur një “ftohje të ke qe”.

Në fillim të pand emisë, njerëzit në SHBA mendonin se nuk qarkullonte ende deri në fund të shkurtit dhe marsit, por një kërkim i ri nga Universiteti i Teksasit sugjeron të kundërtën. Studiuesit zbuluan se për çdo dy raste të gripitt të gripit, në atë periudhë.

Mund të jetë e vështirë të dalloni një të ftohtë nga një formë e butë e Koronavirusit pa një test, në varësi të shenjave që përjetoni. Sidoqoftë, këtu është lista e shenjave zyrtre nga CDC,Ethe ose të dri dhura,Kollitje,Vështirësi në frymëmarrje,Lodhje,Dhim bje e muskujve të trupit, dhimbje fyti dhe/ose koke,Humbje e shijes ose erës,ditorja.