Nëse Keni Probleme Me Stomakun E Fryrë, Ja Si Ta Shmangni!

Shumë njerëz e dinë se gazrat dhe stomaku i fryre mund jane të pakëndshme. Ekzistojne disa arsye të cilat mund të rrisin shanset për të qenë i fryre.

Konsumimi i ushqimeve që përmbajnë produkte të qumështit dhe glutenit veshtireson tretjen e tyre dhe shkakton gazra dhe fryrje. Nëse nuk ka baktere të duhura në stomak, stomaku nuk do të jetë në gjendje të trese siç duhet ushqimin. Kjo lloj gjendje mund të shkaktohet…Për të vazhduar lajmin e plotë dhe për ta shikuar videon shtypni ne re,klamn me poshtt.