Nëse ju rrin duart e Ftohta? Zbuloni semu/ndjet që mund ta shkaktojnë

Nëse ju rrin duart e ftohta? Zbuloni Sëm undjet Që Mund Ta ShkaktojnëNëse ju rrin duart e ftohta? Zbuloni Sëm undjet Që Mund Ta ShkaktojnëDisa njerëz mund të jenë shumë të ndjeshëm ndaj të ftohtit.Ka njerëz që preferojnë të mbajnë çorape prej leshi edhe gjatë natës e ka të tjerë që nuk ua ndien për të ftohtin.

Nëse futeni në kategorinë e parë, atëherë zbuloni arsyet përse keni më shumë ftohtë se të tjerët.Vuanni nga ane/mia shfaqet kur organizmi nuk përmban sasi të mjaftueshme të qelizave të kuqe të gja kut për të transportuar oksigjenin aty ku ka nevojë.

Mungesa e rruazave të kuqe të gjakut do të shkaktojë plogështi, dobësi, marramendje dhe vështirësi në frymëmarrje.Ndjeshmëria e lartë ndaj të ftohtit është gjithashtu një nga simpttomat dhe manifestohet kryesisht tek duart dhe këmbët.

TiroiddjaNë rastet kur tiroidja nuk arrin të prodhojë mjaftueshëm hormonne, ju do të jeni tepër të ndjeshëm ndaj të ftohtit.Në këto raste mund të përballeni edhe me dhimbje gjymtyrësh, konstipacion, përtharje lëkurëss dhe shtim në peshë.Simp tomat e tir oides duan vite të tëra të manifestohen plotësisht.