Nese ju duket sikur kembet po iu marrin fla.kee, keni problemm te madh

Ndodh qe shpesh nga lodhja te ndiejme kembet sikur na dj.egin.Në raste të veçanta, dhimbja shoqërohet edhe me ndjesinë e shpimitt me gjil.përë, nga mp.irja dhe ndonjëherë nga të dyja këto.

Ndjesia e dje.gies në këmbë mund t’i referohemi dhe si therje në këmbë ose parestezia.Shkaqet: Ndonëse lodhja ose inf.eksioni i lëkurës shkaktojnë përkohësisht ndjesinë e dje.gies në këmbë, ajo…Për të vazhduar lajmin e plotë dhe për ta shikuar videon shtypni ne re,klamn me posht.