Nëse i Keni Mishrat e Dhëmbëve të Dobët ose të pa Shëndetshëm, Mos Kërkoni më Tutje


Vështirë se dikush ka dhëmbë të përkryer të shëndetshëm. Me kohën, numri i sëmundjeve me të cilët ndeshen dhëmbët dhe mishrat e dhëmbëve tanë vetëm sa shtohet, kështu që ne do t’ju tregojmë se çfarë mund të bëni për ta parandaluar këtë.

Një buzëqeshje e përsosur është një prezantim i mrekullueshëm i një personi dhe një tullë e fortë në përvojën e përshtypjes së parë. Kjo është arsyeja pse ne i mësojmë fëmijët tanë të kujdesen për dhëmbët e tyre. Por ndërsa plakemi, mund të hasim vështirësi në mbajtjen e dhëmbëve dhe mishrave të dhëmbëve në një gjendje të shëndetshme.

Ne ju sugjerojmë të njiheni me këtë listë të këshillave të lehta për të pasur një buzëqeshje të lumtur dhe të shëndetshme. pezmatim butësi skuqje mishra të ënjtura mishra të prirur për gja kderdhje.Të gjitha sa më sipër mund të jenë tipare të gingivitit, i cili është një fazë e hershme e sem undjes së mishrave të dhëmbëve. Por ju mund t’i parandaloni ato ndryshime. Qumështi papërpunua bajame lakër jeshile sardele kos brokoli lakërishtë bamje djathë.