Nëse e shihni këtë vizë të bardhë te mishi, mos gaboni ta konsumoni

Gjithnjë e më shumë gjokse pulash tani kanë ‘vija të bardha’. Trupi njerëzor konsumon mish më shumë se kurrë, sepse mishi i pulës është një burim i njohur i proteinave.

Ato janë shirita të yndyrës që shfaqen si rrjedhojë e faktit që shumë zogj zhvillohen në fermat e fabrikës.Hapee-ree.klaamn, dhe ndiiq-videonn.Këto vija të bardha tregojë se pulat kanë pasur një çrregullim të muskujve.Ajo nuk është e dëmshme për t’u ngrënë por thjesht tregon mënyrën sesi janë rritur pulat.Një eksperiment që përfshiu 285 zogj, gjeti se 96% e tyre kanë gjoks të bardhë që do të thotë mish më të fortë.

Mishi i pulës ka përmbajtje në rritje të yndyrës deri në 224%.Kjo e fundit i bën pulat të rriten shumë shpejt.Bifteku i pulave është një burim popullor i proteinave.Vizat e bardha tek to, janë vetëm një pjesë e produktit të përgjithshëm të pulës.