“Nermini” në lidhje me aktorin e njohur turk, ja kush eshte

Edhe pse nuk është parë më në ndonjë serial, që nga roli i saj në serialin mjaft të pëlqyer, Selin Demiratar ende mbahet mend nga roli i “Nerminit”.
Aktorja, e cila në serialin “Jetë e hidhur” ka pasur rolin kryesor, ku ka luajtur përkrah aktorit të njohur turk, Por, në jetën reale Selini ka qenë në lidhe me aktorin turk, Mehmet Akif Alakurtt, per me teper shtypeni reeklaamn dhe shikoni,fotot.