Nëna shtat/zënë duhet të punojë në 2 vende pune për të paguar faturat! Por ja si i ndryshoi jeta asaj

Ajo është një punëtore qe kujdeset për çdo gjë atje.

Qe nga inventari deri tek marketingu. Paga e saj është vetëm $ 300 në javë.
Ajo filloi të punojë ne dyqanin Key West(nje dyqan byrekesh) menjëherë pas divorcit me burrin e saj. Pervec kesaj ajo kerkon te mbledhe para per te perballuar faturat e lindjes,pasi ajo ka nevoje per nje seksion C per lindjen e femijes se saj te ardhshëm ,dhe kjo mund te kushtoje mijëra dollarë.

Kur Lemonis hyri brenda,ai vendosi të investonte në kompaninë Key West Lime Pie, dhe ishte i përgatitur të shpërblente Tamin, duke e paguar me 1000$ ne jave. Ai i ofroi gjithashtu nje page të plotë gjatë pushimit të saj të lindjes, pastaj një rritje të konsiderueshme të pages kur ajo te kthehej në punë, Lemonis i ofroi Tamit gjithashtu 25 për qind të aksioneve në biznes.