Nëna shqiptare rrënqeth, tregon sesi burri u dashurua me vajzën e saj: ”Nuk i besava syve, kur i kapa duke e bërë me të”

Pas një bashkëjetese prej dy vitesh me Istref Avdiun, ky i fundit zë të dashur të bijën, me të cilën është larguar që prej 29 korrikut të këtij viti. Violeta Dobruna e ftuar në emisionin ‘Pa Gjurmë’, tejet e lënduar nga gjithcka ka ndodhur me të bijën kërkon kontakt me të.

Ajo dyshon se, vajza është rrëm byer nga ish-bashkëjetuesi me qëllime shfrytëzimi. Për Violetën, nënë e katër fëmijëve, kjo ngjarje e ka zanfafillën në vitin 2013 kur, pasi u divorcua nga bashkëshorti i saj nis një mar dhë nie të re dashurie me Istrefin, gjyshin e 18 nipërve.

Ajo rrëfen sesi zbuloi raportin e partnerit të saj, prej 9 muajsh me të bijën e mitur. “Dy vite më parë njoha një shtetas me emrin Istref Avdiu,me të cilin u dashurova dhe nisa të bashkëjetoj.Pas disa muajve vendosa të marrë edhe vajzën Argnesa që të jetonte me ne.

Me kalimin e kohës kuptova se mar dhë nia e vajzës me bashkëjetuesin tim, filloi të bëhej më e afërt. Nuk I besava syve, kur i kapa duke u put hur e prekur me njeri tjetrin. Por, ata ma mohuan të dy edhe pas den on cimit në pol ici” rrefeu nëna në studio.

Pas kësaj ngjarje të rëndë, 60-vjeçari largohet nga shtëpia, ndërsa vajza shkon tek familja e babait. Violeta Dobruna mbetet e vetme dhe mundohej të kujdesej për të bijën, deri ditën kur ajo i mbylli telefonin. “Në datën 11 korrik, Istrefi largohet nga shtëpia dhe për rreth dy javë nuk mora asnjë lajm prej tij. Më pas zhduket edhe vajza. Zbulova që janë larguar të dy drejt Serbisë. Bëra të pamundurën të lidhesha me Istrefin, ai më ofendoi dhe më tha:- ‘Të lashë ty, se u dash urova me vajzën tënde’. Këtë gje me tha dhe vajza me pas, që mami unë e duaa.”