Nëna E Leartës E Lë Nën ‘Hije’ Vajzën E Saj, Po Duket Si Të Ishte 20 Vjeҫare

Nëna e Leartës e lë nën ‘hije’ vajzën e saj, po duket si të ishte 20 vjeҫare
Drita Jakupi është nëna e Leartës, e cila tashmë është shumë e njohur për ju.

Nënë e bijë janë shumë të ngjajshme, Drita është shumë aktive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.
Sot ajo ka publikuar një foto me Leartën, ku të dyja po duken si motra,shtypee re1klamn dhe shikoji,fotot.