Nëna e Genta Ismajlit, do t’ju le pa fjale, me bukurin e saj (Foto)

Nëna e Genta Ismajlit, do t’ju le pa fjale, me bukurin e saj. Është kjo Genta Ismaili e cila hyri fuqishëm në tregun muzikor duke u ranguar menjëherë në listën e këngëtarëve më të suksesshme.
Përveç jetës profesionale, Genta shpesh është komentuar edhe për jetën e saj private.
Por a e keni pare ndonjeher nënën e saj, ja sa e bukur eshte ajo, shtypeni re,kklamn dhe shfaqen,fotot.