Nëna e Genta Ismajlit do ju lë pa fjalë me bukurin e saj, një bionde simpatike (Foto)

Një femër e bukur, e talentuar dhe energjike qysh në hapin e saj të parë drejt skenës muzikore.
Është kjo Genta Ismaili e cila hyri fuqishëm në tregun muzikor duke u ranguar menjëherë në listën e këngëtarëve më të suksesshme.
Përveç jetës profesionale, Genta shpesh është komentuar edhe për jetën e saj private.
Por a e keni pare ndonjeher nënën e saj, ja sa e bukur eshte ajo, shtypeni re,kklamn dhe shfaqen,fotot.