Nëna e Adelinës sfidon edhe vajzën e saj, Shfaqet si një zonjë e rende në pamjen e fundit…

Nëna e Adelinës sfidon edhe vajzën e saj, shfaqet si një zonjë e rëndë në pamjen e fundit. Adelina Tahiri është këngëtare shumë e njohur dhe e dashur për publikun.

Ajo tani është një ndër këngëtaret më të përfolura, dhe kjo për shkak të jetës së saj luksoze, Përveç Adelinës, është edhe familja e saj është shumë e komentuar në publik.

Sot, motra e saj Diana ka postuar një foto të nënës.E nëna e Adelinës duket se po e sfidon edhe vajzën e saj me pamjen.

Ajo tani është një ndër këngëtaret më të përfolura, dhe kjo për shkak të jetës së saj luksoze, Përveç Adelinës, është edhe familja e saj është shumë e komentuar në publik.