Ne Zvicer Alarmante Situata, Ja çfarë po ndodhë

Ne Zvicer Alarmmante Situata, Ja çfarë po ndodhë. BAG raporton mbi 5 mijë raste të reja me kor onavi rus të mërkurën, më 23 dhejtor, 5033 infe ksione të reja me koro navi rus janë raportuar në Zyrën Federale të Shëndetit Publik.

(Bag) nga Zvicra dhe Principata e Lihtenshtajnit. Numri i testteve të kryera është 45,828. Kjo rezulton në një normë pozitivitteti prej 11 për qind.

Bagg raporton gjithashtu 98 vd ekje të reja në lidhje me kor onavir usin, ndërkohë 292 persona u shtruan në spittal, shkruan ditorja.