Në mes të verës, banorëve të kësaj komune në Kosovë u “zbardhohen” oborret

Në mes të verës, banorëve të kësaj komune në Kosovë u “zbardhohen” oborret

Gjatë ditës së sotme thuajse në të gjithë vendin po mban mot i vranët me reshje shiu si dhe breshëri
Në shumë komuna ka rënë sasi e madhe e shiut, ndërsa në Deçan edhe breshër.
Banorët e kësaj komune janë zgjuar me pamje të “zbardhuara” të oborreve të tyre nga breshëri.

Kjo mund të shihet edhe në fotografitë më poshtë, të sigurara nga Gazeta Metro.
Ndryshe, reshjet e shiut dhe breshërit në vend pritet të vazhdojnë edhe gjatë dy ditëve në vijim