Në mëngjes apo në darkë, Kjo është koha e duhur për të pirë ujë me limon

Uji me limon në mëngjes është një mënyrë shumë e mirë për ta nisur ditën me ushqyes dhe vitamina.Por uji me limon nuk ka përse të pihet vetëm në mëngjes sipas ekspertëvee të ushqyerjes së shëndettshme.Uji është i dobiishëm ka efekt pastruees për org’anizmin.

Nëse e pasuroni me lëng limoni, uji do të ketë më shumë alkalinë. Që do të thotë se sistemi tretës do të përfitojë më shumë prej tij.Limoni nxit çlirimiin e bikarbonatit të sodiumit në zorrën e vogël, duke nxitur tretjen.Uji me limon ju mban të hidr’atuar dhe përmirëson funksionet e muskujve dhe tretjen.

Uji me limon të bën mirë në çdo orë të ditës.Por mëngjesi ka më shumë rëndësi, më shumë për shkak të ujit se limonit.Pirjaa e një gote me ujë në mëngjes ka efekt hid’ratues pas një nate në gjumë.

Duke e nisur ditën me një gotë me ujë me limon, trupi furnizohet me ushqyesit e nevojshëm që e pastrojnë dhe e hid’ratojnë që në fillim,ditorja.