Në Kinë nis dhe përfundon spittali brenda 48 orëve (Video)

Është hapur sot në Kinë spittali i veçantë për trajtimin e pacientëve me koronnaviirus.Stafe punëtorësh nga kompani të ndryshme dhe vullnetarë nga Vuhani, kanë punuar vullnetarisht për ndërtimin e këtij spitalii, që është përfunduar brenda 48 orësh.

DailyMail, shkruan se me të përfunduar ndërtimi i spitalitt, pacientëtt kanë nisur të akomodohen menjëherë рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota,shtyp meposht katrorin dhe shikoje.