Në këtë test dështojnë edhe shoferat më të mirë/ Po ju a e gjeni dot?

Në këtë test bien edhe shoferët më të mirë, kush ka përparësi në këtë udhëkryq / Shumë shoferë që përdorin makinën çdo ditë si mjet transporti janë të bindur se mund të zgjidhin çdo problem trafi.Prej kohësh është e njohur se pyetjet më të vështira në teste janë ato me “udhëkryqe”, d.m.th. fotografi ku pas rregullave dhe shenjave të trafikut, shoferi i ardhshëm duhet të vlerësojë se cili automjet ka përparësi.Shikojeni mirë këtë fotografi, dhe përgjigjuni se sipas cilit rend duhet të lëvizin veturat.