Në këtë test bien edhe shoferët më të mirë, kush ka përparësi në këtë udhëkryq

Shumë shoferë që përdorin makinën çdo ditë si mjet transporti janë të bindur se mund të zgjidhin çdo problem trafiku.
Prej kohësh është e njohur se pyetjet më të vështira në teste janë ato me “udhëkryqe”, d.m.th. fotografi ku pas rregullave dhe shenjave të trafikut, shoferi i ardhshëm duhet të vlerësojë se cili automjet ka përparësi.
Dhe ne kete rast ja kush ka perparesi, shtypni meposht katrorin reeklamuess dhe ju hapen,fotot.