Në Këtë Qytet Shqiptar Kush Nuk Ka Lekë, Mund Ta Marrë Bukën, Falas:Ndihmohen Ata Që Janë Në Nevojë..

Në këtë qytet shqiptar kush nuk ka lekë mund ta marrë bukën falas: Ndihmohen ata që janë në nevojë.

Një veprim që duhet përshëndetur është i një furre në qytetin e Pejës.Bëhet fjalë për “Diellin”, biznesin që ka vendosur të shpërndajë bukë falas për familjet në nevojë.

“Ata që nuk kanë mundësi ekonomike dhuron buka falas”, ishte mesazhi i tyre.Një veprim tejet i duhur nga furra e Pejes dhe shembull per furrat tjera.

Në këtë qytet shqiptar kush nuk ka lekë mund ta marrë bukën falas: Ndihmohen ata që janë në nevojë. Një veprim që duhet përshëndetur është i një furre në qytetin e Pejës.Bëhet fjalë për “Diellin”, biznesin që ka vendosur të shpërndajë bukë falas për familjet në nevojë.