Në Itali po bëhet nami nga shiu/ Uji ka shkuar 1.5 metra, thuhet se do bëhet më keq akoma (Foto)

Rikthehen përmby tj et në Venecia. Në orët e fundit niveli i ujit në qytet ka shkuar në një maksimum prej 138 centimetra.Sistemi i mb rojtes I barrierave “Mose” nuk u aktivizua dhe për pas ojë një pjesë e qytetit u për mb yt.

Gjatë baticës, ala rmi u ngrit nga Pro kurori i Bazilikës së San Marco: “Situata e tmer rshme”.Të hënën, Qendra Tide kishte lëshuar një parashikim përe një nivel uji që mund të shkonte deri në 125 centimetra.

Por pavarësisht kësaj nuk ishte filluar procedura për aktivizimin e barrierave mbrojtesë. Një procedure që në fakt duhet të nisë 48 orë.

Përpara varësisht nga parashikimet por që këtë herë nuk ka funksionuar, keto jane detajet e fundit, shkruan ditorja.