Në Gjermani nga Era e fort fluturon LOPA (VIDEO)

Në Gjermani nga Era e fort fluturon lopa.Ka ndodhur nje ngjarje interesante ne gjermani.Uraganii”Sabine”, i cili gjithashtu do të përshkojë edhe Mbretërinë e Bashkuara nga Oqeani Atlantik pasi fiton forcë, pritet të godasee në veriperëndim të Gjermanisë rreth mesditës të dielën.Sipas shembujve aktualë të motit,shpërthimet e uraganitt me një shpejtësi mbi 120 kilometra në orë në Gjermani,ja dhe video e lopes, duke k1ikuar meposht re!klamimiin,shikojeni.