Në filmin e ri, Ezeli do ketë në krah moderatoren e njohur shqiptare

Aktori turk Kenan Imirzalioglu, i njohur për publikun shqiptar në disa role, ku më kryesorin mund të përmendim ‘Ezelin’, shumë shpejt do luaj në një serial turkk.

Shtypeni posht re;klamn dhe shfaqen,fotot.
Por krahas tij do të jetë dhe moderatorja e njohur shqiptare Arbnora Ademaj. Emri i moderatores tashmë është bëre i njohur për mediat turke falë këtij bashkëpunimi me Kenan. hаре раmјеn mëроѕhtë dhe ѕhiкоје tê рlоtë.