Ndryshon totalisht pamje Lulja e Medës, do habiteni se sa ndyshe duket tani

Ndryshon totalisht pamje Lulja e Medës, do habiteni se sa ndyshe duket tani. Bashkëshortja e Medës, Luljeta, ka ndryshuar pamjen. Ajo vendosi t’i shkurtojë flokët pas një kohe të gjatë.

Lulja postoi një fotografi të re në llogarinë e saj në Instagram, ku shfaqet ndryshe nga ajo që jemi mësuar ta shohim. Lulja dhe Meda jane gjithmone ne qender te vemendjes ne mediat roze, me postimet e tyre.

Theksojmë se Luljeta ka pothuajse dy muaj pa postuar në rrjete sociale pas humbjes së dy personave në familjen e Medës, do habiteni se sa ndyshe duket tani.

Bashkëshortja e Medës, Luljeta, ka ndryshuar pamjen. Ajo vendosi t’i shkurtojë flokët pas një kohe të gjatë.