Ndryshimi I Pabesueshëm, Presidentja E Parë Shqiptare Nuk Njihet Më

Deri para pak vitesh, ajo ishte e para presidente shqiptare.

Sot, Atifete Jahjaga është një aktiviste, që ftohet në takime të shumta në mbarë botën Por, ajo që të bën përshtypje, është transformimi i pabesueshëm i ish-presidentes së Kosovës.

Ish-ushtarakja nuk ka asnjë lidhje me gruan që drejtoi Kosovën, pasi ajo ka ndërruar tërësisht pamje dhe sot duket keshtu, shikojeni,foton meposhte.