Ndryshimi drastikk, i Kasandrës, ja si duket tani në moshën 50 vjeçare

Kasandraa ishte ndër aktoret me të dashura për publukun shqiptarë. Edhe pse kanë kaluar shumë vite që nga përfundimi i serialit në fjalë, Kasandra vazhdon të bëhet lajmm në mediat roze. Ajo se fundmi ka publikuar disa foto ku vërehet se vitet e kanë bërë të vetën.
Në këto foto, Kasandra duket person tjetër. Për me tepër shtypeni meposht katrorin re,klamuess, dhe menjeher ju shfaqen, fotot e saj.