Ndryshim I Pabesueshemm I Beren Saat, Çfarë Po Ndodh Me Të (FOTO)

Aktorja turke Beren Saat ditën e djeshme është parë duke dalë nga një klinikë në Nisantasi/Stamboll.

Ajo që ra në sy ishte ndryshimi i paimagjinueshëm i aktores.
Fakti që ajo ishte mjaft e zbehtë dhe e dobësuar nuk shpëtoi pa u vënë re. Aktorja e famshme e cila tha se zëri i saj është i ulët për shkak të ftohjes gjithashtu tha se kishte vështirësi për t’u përgjigjur pyetjeve.Ja si duket ajo tani,k1ikoje re!klamn dhe shikoje,foton.