Ndryshim i pabesueshem, Ishte aktorja e preferuar e të gjithëve, shikoni si duket tani ‘Sulltanesha Hurrem

Meryem Uzerli u bë e njohur për miliona njerëz falë rolit të saj si sulltanesha Hurrem, në serialin shumë të suksesshëm. Gjatë periudhës së xhirimit të serialit ajo u shndërrua në aktoren e preferuar të Turqisë, duke u shfaqur vazhdimisht në kopertina revistash dhe fushata, të ndryshme. Mirëpo vite pas peridhës së suksesit të madh të saj, aktorja ka ndryshuar aq shumë në paraqitje, sa nuk njihet më, duke k1ikuar meposht videon, shfaqen, fotot e saj.