Ndryshim i h.atashëm nga Afrim Muqiqi, Do befasoheni sa KG ka humbur (VIDEO)

Ndryshim i ha.tashëm nga Afrim Muqiqi, Do befasoheni sa KG ka humbur.Afrim Muqiqi vazhdon të mbetet një artist mjaft i komentuar në mediat rozë, këngëtari së fundmi ishte i ftuar në rubrikën ’60 sekonda’ tek ‘Prive’.

Gjatë intervistës këngëtari vërehet se ka humbur shumë në peshë. Ai tregon se ka humbur mbi 20 kilogramë dhe për këtë duket shumë i lumtur. Ndryshim i ha.tashëm nga Afrim Muqiqi, Do befasoheni sa KG ka humbur.

Afrim Muqiqi vazhdon të mbetet një artist mjaft i komentuar në mediat rozë, këngëtari së fundmi ishte i ftuar në rubrikën ’60 sekonda’ tek ‘Prive’.