Ndriçimi tha se Linda është e ftohtë, ajo habit ”Jam si beb në çiftt, kam qejf të..

Takimi i parë mes Ndriçimit dhe Lindës ishte shumë emocionues.Të dy konkurrentett u duken të li rshëm me njëri-tjetrin. Ndriçimi tha se ndihet shumë mirë me Lindën.

Por shprehu një fr ikë, për faktin se Linda është eftohtë. Ndriçimi më shtin fr ikën, më dukesh eftohtë, Linda Mund të dukem, por në çift jo, nuk jam.

Ndriçimi Po më bën kurioz, Linda jam si një beb në çiftt, më peelqen të llastohem, por nëse kam siguri, u shpreh ajo.