Ndihmoi zviceranen që u gra bit në Kosovë, kështu e shpërblen Zvicra policiin kosovar

Është pjesëtar i stacionit po licor në Suharekë. Por Blerim Kuqin tash e njeh edhe Zvicra. Krejt kjo për shkak të një veprimi që ka bërë.(Kli1kojee-ree.klamimin, dhe ndiiq-videon).Kuqi e kishte ndihmuar një grua zvicerane e cila ishte gr abitur nga një mik i saj kosovar gjatë pushimeve në Kosovë.Ai e kishte strehuar në shtëpi e tij pranë familjes meqë kishte mbetur në rrugë në mes të Suharekës.

E pikërisht për këtë po lici Kuqi sot është nderuar me një mirënjohje nga Ambasada e Zvicrës në Kosovë.I gatshëm për veprime tjera të tilla u shpreh Kuqi derisa pranoi medaljen.Kuqi u shpall hero në Zvicër. Mediat atje raportuan për të duke e vlerësuar lart aktin që bëri me shtetasen zvicerane.