Ndihesha E Fryrë.. Një Javë Më Vonë Zorra E Trashë U Pastrua Falë Kësaj Përzierje Me Uthull Dhe Mjaltë!

Shumica e njerëzve ditët e sotme konsumojnë një dietë të pashëndetshme dhe bëjnë një jetë inaktive e cila u shkakton shumë stres.

Prandaj është shumë e dobishme që të bëhet një pastrim i zorrës së trashë disa herë gjatë jetës sonë.
Përbërësit:2 lugë me uthull molle-2 lugë me mjaltë-Përgatitja, Për të vazhduar lajmin e plotë dhe për ta shikuar videon shty,pni ne re,klamn me poshtt.