Naser Rafuna publikon imazhin e ëmbël të gruas me djalin

Naser Rafuna publikon imazhin e ëmbël të gruas me djalin. Naser Rafuna e ka publikuar një foto të gruas së tij me djalin.
Aktori i njohur shqiptar, Naser Rafuna, njihet si një person shumë familjar.
Ai në rrjete sociale përveç se publikon foto nga ambientet e punës, ndan foto edhe nga jeta private me gruan dhe djalin.
Per me teper, shtypnii ne reeklamn meposht dhe menjeher, ju hapen,fotot.