Naser Rafuna publikoi imazh të ëmbël të gruas dhe djalit (FOTO)

Duke lënë anash profesionin e tij, aktori kosovar është edhe një bashkëshort dhe baba i mirë.
Naseri vazhdimisht në rrjetet sociale publikon imazhe të bukura familjare, duke treguar se sa i bekuar është që ka një familje aq të bukur.

Aktori dashurinë e madhe për ta e shprehu edhe përmes fotografisë së fundit të publikuar në Instagram.Ai shprehu dashurinë për djalin dhe gruan,duke hapur meposht re!klamimiin shikoni,fotot.