Kjo gruaa është e martuar me 5 vëllezër dhe ka një femijee: Se di i kujt është femija, i nderrojj burrat përnatë


Gruaja me 5 burra të cilët janë vëllezër Rajo Verma është një 21-vjeçare indiane e cila ka 5 bashkëshortë, të cilët janë vëllezër me njëri-tjetrin.Gruaja ka dhe një femije por nuk e di se kush është babai sepse ajo fle me një burrë të ndryshëm çdo natee.

“Në fillim ishte paksa e çuditshme, por unë nuk kam një të preferuar. I dua të gjithë njësoj”, shprehet gruaja ind iane.Ndërsa burri i vetëm zyrtar i saj thekson: “Të gjithë ne vellëzërit flemë me Rajon, por unë nuk jam xheloz. Jemi një familje e madhe dhe e lumtur.Cifti është martuar para katër vitesh, por zakoni në fshatin e tyre e do që gruaja duhet të pranojë si burra të saj edhe vëllezërit e dhëndrrit.

Vëllai i madh thotë: “E konsideroj Rajon si gruan time dhe fle me të, ashtu siç bëjnë edhe vëllezërit e mi.” Vetë Rajo nuk e ka problem këtë zakon: “Edhe nëna ime ka qenë e martuar me tre burra që ishin vëllezër, kështu që isha e përgatitur. Fle me radhë me scilin prej tyre. Marr më shumë vëmendje se shumica e grave të tjera që kanë vetëm një partne,ditorja.