Na habiti me fjalet e tij Donaldi, tregon emrin e banorit në BB që me të aspak nuk..

Ditën e sotme banorët zhvilluan një lojë. Janë vendosur 15 gogla dhe secila prej tyre ka nga 2 pyetje. Ata me rradhë do të marrin goglat dhe pasi të lexojnë pyetjet duhet të thonë për pyetjen 1 dhe të drejtojnë gishtin tek personi për të cilën mendon se shkon përgjigjja për pyetjen 1.

Pyetja për Donaldin ishte kjo, Cili banor të ka zhgënjyer më shumë, Përgjigjja e tij ishte Monika. Ata vendosen që me hedhjen e lekut kokë apo pil nëse bjen kokë atëherë banorët do të duhet ta lexojnë pyetjen me zë tëlartë, nëse bjen pil nuk do ta lexojnë. Donaldit i ra pil dhe kështuqë ai nuk e tha me zë tëlartë pyetjen e tij.