Na habiti me fjalet e tij Donaldi, Jam me një vajzee më të mirë se Bora dhe do..

Mbrëmë ka patur mjaft diskutime ne shtëpinë, Teksa banorët po diskutonin Meridiani ka pyetur Donaldin nëse është në një lidhje apo jo duke qenë se ai është shprehur se është vetëm.

Pergjigjia e Donaldit ka qenë paksa e ngatërruar ku duket se as ai vet nuk është i qartë. Donaldi u shpreh se është single, pra nuk është në lidhje Jam single, jam vetëm tani, u shpreh ai.

Me tej Meridiani ka vazhduar duke thenë se nëse dohynte një vajzee që do i peelqente më shumë se ajo a do krijonte gjë. Përgjigjja e Donaldit ka qenë surprizuese, Nëse ma bën po direkte.