Na habiti me fjalet e saj, Fifi tregon arsyen se pse u largua nga BB pershkak se..

Këngëtarja Fifi ka vendosur të largohet, Fifi mblodhi të gjithë banorët para pak minutash, për të ua treguar vendimin e saj dhe arsyet se pse ka vendosur të largohet edhe pse të martën deklaroi se dëshiron të qëndroi.

Ajo u shpreh se ka nevojë të merret me sheendetin e saj, pasi që kjo nuk është duke i bërë mirë. Unë kam marr vendim me lanë shtëpinë kam nevojee të merrem me vetën.

Të gjithë banorët u perloteen nga ky vendim i këngëtares kosovare, teksa ajo u shpreh se dëshiron të largohet me buzëqeshje nga aty.