Na habit Eni Çobani dhe bën veprimin që nuk e ka bërë asnjëherë, I kërkoj faIje publikut…

Në seancën e sotme të ndërmjetësimit, “Shihemi në Gjmyq” të Eni Çobanitka vijuar ngjarja e të dielës së kaluar. Por, pa nisur mirë kjo seancë, drejtuesja Eni Çobani është ngritur në këmbë dhe ka shkuar për të qetësuar z.Qemal, i cili ishte tepër i revo-ltuar me z.Shefqet.

Në këtë situatë ka ndërhyrë edhe Ardit Gjebrea, i cili i ka kërkuar z.Qemal që të respektojë rregullat e emisionit për të folur me radhë dhe me qetësi, në mënyrë që të zbulohet e vërteta për pronën e tij.

Qemali, Çfarë fytyre ka pasur dhe është paraqitur këtu? I qenka aku zuar emri pa të drejtë? Ky po të ishte me të drejtë, nga 2008 deri më 2013 i kam trokitur në derë. Të më fusë në konfliikt me familjen time, që familja ime 15 vjet me gruan në Greqi.

Eni Çobani: Z.Qemal nuk e vazhdojmë dot seancën e ndërmjetësimit kështu. Do flasi Shefqeti tani apo si do bëjmë? Jo, nuk të lë dot më. Tani të vij unë aty? Do më fali publiku, s’e kam bërë asnjëherë…tani do ulesh? Z.Qemal ulu, nuk të lejoj më, sepse Shefqet Zeka ka ardhur për të bërë seancë ndërmjetësimi.