Myftaraj: Më mirë të vd’esim si Qen se sa të pranojm ndihma nga Turqia e Arabia (Video)

Myftaraj: Më mirë të vd’esim si Qen se sa të pranojm ndihma nga Turqia e Arabia. Kastriot Myftaraj: Konfliktii midis qeverisë, me të edhe shumicës parlamentare nga njëra anë, në anën tjetër të Presidentit të Republikës vazhdon të thellohet dhe shkallëzohet deri sa këto ditë ka marrë përmasa të mëdha. Ndersa Myftaraj ka bere disa deklarata ku ka befasuar te gjithe, ja momenti kur shperthen ai, shtypenii meposht re,klamn dhe menjeher, ju hapet,videeo.