Mund te mos e njihni në shikim te parë por ju siguroj se të paktën një film të kësaj aktore shqipetare e keni shikuar !

Aktorja Anisa Ismajli, dikur shumë e angazhuar në projekte të ndryshme, tash disi po rri më në distancë,Ajo është e angazhuar kohë pas kohe në projekte të ndryshme.

Ku normalisht se ka shkëlqyer në interpretim. Aktorja Anisa Ismajli ishte e martuar me aktorin dhe regjisorin Blerim Gjoci.

Me të cilin është divorcuar pak vite më parë,Nga martesa e çiftit në fjalë, kanë ardhë në jetë dy dy fëmijë, një vajzë e një djalë, tashmë të rritur.


Aktorja Anisa Ismajli, dikur shumë e angazhuar në projekte të ndryshme,tash disi po rri më në distancë, Ajo është e angazhuar kohë pas kohe në projekte të ndryshme,ditorja.