Mund ta keni kaluar ko vi d dhe mos ta keni kuptuar, ja 4 she.njat treguese

Është e mundur që ko vi d, së paku, siç konstatojnë ditëve të fundit ekspertët, e keni kaluar duke qëndruar në këmbë.Ekspertët theksojnë që ekziston mundësia që disa persona janë shëruar nga k o vi. di edhe përpara se të ktë nisur epi.demia zyrtarisht.

Nëse keni pasur forma të buta të këtyre simptomave, me siguri e keni kaluar sëm undjen me sukses. Hulumtimi i realizuar në Universitetin e Oksfordit tregoi se ka disa shenja të qarta që e tregojnë këtë:

Infe./ ksioni i syve Hulumtimi i ri ka treguar që infeksioni i syve, si p.sh. konjunktiviti, mund të jetë simp tomë “Dihet se cdo infe ksion i traktit të sipërm respirator mund të rezultojë me konjunktivitin.

Si me komplikacione dytësore, e ky është rasti dhe theksojnë shkencëtarët që shtojnë se konjunktivi nuk mund të jetë për cdo rast simp tomë e vetme por do të jetë shfaqur dhe me e.the, ko llë apo ndonjë shenjë tjetër.