”Motrën time ti?”/ Kishte shikim të rrallë, s’do e besoni se ku punon aktori i filmit shumë të dashur për shqiptarët.

”Motrën time ti?”/ Kishte shikim të rrallë, s’do e besoni se ku punon aktori i filmit shumë të dashur për shqiptarët.

Shumica e protagonistëve të filmave të famshëm shqiptar janë shkëputur nga ekrani dhe nuk janë në vëmendjen e publikut.
Eptan Lohja – Fatmiri, ‘Në shtëpinë tonë’
Fatmiri i ‘Në shtëpinë tonë’ mund të mos shihet shpesh në ekran, por ai ka gjetur suksesin në prapaskenë. Eptan Lohja është prej shumë vitesh drejtor i marketingut në TV Klan, si edhe themelues i një prej kompanive më të mëdha audio-vizuale në Shqipëri.